+информации

Имајќи предвид дека очите на светската јавност се свртени кон агендата 2030 очекуваме интересни содржини кои го привлекуваат вниманието кон оваа важна тема.

Овде можете да најдете компилација од линкови, новости и мултимедијални содржини која ние ја составивме за вас .

 

  • Мислите дека сте запознаени со целите? Проверете го вашето знаење преку овој квиз

http://17goals.org/quiz-level-1/