Pjesë e ekipit të Coolinarit, shefi Antonio Gjorgjievski dhe Irina Janevska, më 1 prill, gëzuan një numër të madh të ëmbëlsirave të përgatitura nga mjeshtrat e restorantit së bashku me mysafirët e huaj nga Francisco Ariola dhe Sokol Prenga.

Nikoqirët  dhe mysafirë së bashku kanë përgatitur ushqime të ndryshme, duke përfshirë kekë limoni, biskota me citron dhe kakao, lloje të ndryshme të çokollatave të vogla, tortë me mollë, tiramisu, panakota me fruta pylli dhe makarona, çokollatë e nxehtë me kakao 80% dhe xhenxhefil si dhe krem portokalli, shije të tjera shërbyen në një mënyrë unike të pazakontë për kuzhinën maqedonase dhe të përgatitur sipas teknikave më moderne të kuzhinës.Para një numri të madh të gazetarëve, miqve të restorantit dhe ekspertëve të kësaj zone, Restoranti Four i paraqiti shijimet e tij, ndër të cilat kishte edhe ëmbëlsira që mund të gjykoheshin për herë të parë në Maqedoni.

Ekipi i gatuesve pati nderin të njihte “fajtorët” për këtë kënaqësi të ëmbël, për të folur dhe për të bërë foto.