Contact Us

Google Maps API KEY is missing
Kontakt

Boulevard VMRO, Skopje 1000, 1/2-7, Skopje 1000
+​389 77 855 832
contact@arno.org.mk; arno.mkd@gmail.com

Што е АРНО

Асоцијација за развој на нови опции = АРНО АРНО е здружение за социјални иновации основано во македонскиот граѓански пејсаж со посебна мисија за развој и имплементација на социјални иновациии и промоција на нови опции и современ технолошки пристап

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Контакт
  • Булевар ВМРО 1/2-7, Скопје 1000
  • +​389 77 855 832

  • contact@arno.org.mk; arno.mkd@gmail.com