Projekte
Çfarë është ARNO

Shoqata për zhvillimin e opcioneve të reja. ARNO është organizatë për risi sociale të bazuara në peizazhin qytetar të Maqedonisë me një mision të veçantë për zhvillimin dhe zbatimin e inovacioneve sociale dhe

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Follow me on Twitter
Contact
  • Boulevard VMRO, Skopje 1000, 1/2-7, Skopje 1000
  • +​389 77 855 832

  • contact@arno.org.mk; arno.mkd@gmail.com