Тимот

Нашата организација има за цел да негува разновидна работна средина која вклучува луѓе од сите етнички групи, религии, сексуални ориентации и родови идентитети кои ги делат истите вредности на меѓусебно почитување и одговорност.

Кој е тимот на АРНО? Основачите на АРНО се  креативни умови со филантропски срца. Тимот на АРНО носи искуства од  различни индустрии и полиња (граѓанскиот сектор, ИТ индустријата, ПР, новинарство,адвертајзинг, социологија…). Сите наши членови имаат специфични вештини и посветеност за споделување на истите.