Holokausti në Ballkan

Në dhjetor të vitit 2017, ARNO u bë pjesë e projektit të Holokaustit në Ballkan, së bashku me 5 partnerë të tjerë të Ballkanit.
Projekti “Holokausti në Ballkan – Hulumtimi, Edukimi, Kujtimi”, i zbatuar në Rumani, Serbi, Bullgari, Kroaci, Maqedoni dhe Greqi, synon të paraqesë kushtet e Holokaustit në këto vende dhe të rrisë ndërgjegjësimin, veçanërisht në mesin e popullatave të reja, për atë që ndodhi gjatë Luftës së Dytë Botërore.
Përveç kësaj, projekti synon jo vetëm rritjen e ndërgjegjësimit, por gjithashtu vë në dukje efektet e mundshme negative të jotolerancës, racizmit dhe diskriminimit në disa pakica, si problemet aktuale të sotme.
Projekti zgjat 14 muaj dhe financohet nga programi i BE-së “Evropa për Qytetarët”.
Koordinatori i projektit është organizata rumune “Modë e jetës”, ndërsa “ARNO” është një nga partnerët.

View Project
<-- wqqd9333 -->
<-- 4539333 --> <-- 4539333 --> <-- 4539333 -->
<-- 4539333 -->
<-- 4539333 -->
<-- wqqd9333 --><-- 4539333 -->
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
<-- wqqd9333 --> <-- wqqd9333 --> <-- wqqd9333 -->