KOMPONENTA E TË RINJVE – UNPFA

Në vitin 2017, “ARNO” u bë partner për zbatimin e aktiviteteve brenda komponentit rinor të Planit Vjetor të Punës të Zyrës Kombëtare të Fondit të Popullsisë së Kombeve të Bashkuara (UNPFA)
Në kuadër të këtij partneriteti, në bashkëpunim me rrjetin rinor të organizatave të shoqërisë civile Y-PEER Maqedoni, u realizuan shumë aktivitete: punëtori për forcimin e kapaciteteve të të rinjve dhe ngritjen e shkathtësive të avokimit, konferenca “Rinia, paqja dhe siguria” dhe fushata ” Edhe burrat munden”.
Në fazën përfundimtare të projektit, konsulentët u angazhuan për përgatitjen e një dokumenti – Analiza e Situatës “Prezantimi i Arsimit Gjithëpërfshirës Formal Seksual në Republikën e Maqedonisë: Sfidat dhe Mundësitë”. Pas hartimit të dokumentit, për të hapur një diskutim kombëtar dhe për të finalizuar dokumentin, u organizua një takim me palët e interesuara.

<-- wqqd9333 -->
<-- 4539333 --> <-- 4539333 --> <-- 4539333 -->
<-- 4539333 -->
<-- 4539333 -->
<-- wqqd9333 --><-- 4539333 -->
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
<-- wqqd9333 --> <-- wqqd9333 --> <-- wqqd9333 -->